hôtel
Fr IEn I Nl I De
réserver une chambre d'hôtel

TOERISM

De Semoisvallei kleurt uw vakantie in elk seizoen. Het goudgele herfstbos, de mystieke witte winternevel, geurige pastelbloesems in het voorjaar en de groene schittering van het lover onder de zomerzon.

De natuurlijke omgeving van Alle-sur-Semois heeft heel wat te bieden.
Wie van beweging houdt, kan kayakken en vissen op de Semois, paardrijden, mountainbiken en wandelen door de bewegwijzerde bossen.

Voor de kinderen ligt op een boogscheut van het hotel, het recreatiecentrum Récréalle met speelplein, minigolf, bowling en nog vele, andere activiteiten.
In het verderop gelegen Rochehaut brengt het toeristisch treintje u langs prachtige panorama's en het dierenpark "Entre Ferme et Forêt".

Ook aan folklore en cultuur ontbreekt het hier niet. Een bezoek aan de leisteengroeve in het dorp is een interessante uitstap voor jong en oud. Wie terug wil gaan in de tijd, kan zijn hart ophalen in de abdij van Orval en de burchten van Sedan en Bouillon.

In de schilderachtige dorpen van de Semoisvallei kan je snuisteren op de talrijke rommelmarkten of op atelierbezoek bij een plaatselijk kunstenaar.

LE FIEF DE LIBOICHANT - Rue de Liboichant 44 - 5550 Alle sur Semois - Tél.: +32 61 50 80 30wifi-cadeau-bongo-hotel Facebook Réalisation:strates.be